I Tränarutbildning Specialsök fokuserar vi på att du som kursdeltagare ska få med dig verktyg för att bli riktigt duktig på specialsök och att använda dessa verktyg i praktisk träning samt till viss del problemlösning i din egen träning. All träning individanspassas, detta gör det möjligt att samla olika förkunskaper hos deltagarna och en dynamisk lärmiljö med olika kunskaper och erfarenheter hos deltagarna.

Observera att detta INTE är en instruktörsutbildning utan en utbildning som enbart fokuserar på din egen träning! 

Förkunskapskrav: Grundkurs Specialsök och en vilja att lära dig mer!

Tränarutbildning Specialsök 2019/2020

Träff 1,

Första tillfället på kursen introducerar vi dig i klickerträning och går igenom olika belöningsformer och belöningsutveckling. Vi jobbar praktiskt med timing, kriterier, belöningskvalité och placering. Du får även en grundlig introduktion i hundens luktsinne. Vi jobbar praktiskt med att utveckla dina och din hunds färdigheter inom Specialsök, fokus ligger på grundträning.


Träff 2, 

Andra tillfället på kursen får du jobba med att sätta upp mätbara mål för din träning och att dela upp dessa i handfasta kriterier för varje träningspass. Centrala teman är 80%-regeln, loggföring av träning och att skapa bra kriterieplaner. Du får en grundlig introduktion i hundens inlärning och hur du på bästa sätt kan ta tillvara på just din hunds förmågor. Vi fortsätter träna Specialsök och går denna helg igenom markeringar och introducerar störningsdofter.


Träff 3, 

Tredje tillfället är huvudtemat signaler och hur man lär in säkra kommandon. Vi går igenom de olika stegen för att få kvalitetssäkrade, väl fungerande kommandon och gör flera praktiska övningar på detta under helgen. Vi fortsätter naturligtvis att jobba med Specialsök och lägger denna helg in fler svårigheter i träningen. Vi avslutar med gemensam träning och utdelning av diplom till alla deltagare.

I utbildnignen ingår kursdokumentation och fika.

 

Pris: 15900:- inkl moms,

(möjlighet att delbetala finns med 4 delbetalningar á 4500:-, totalpris 18000:-)

111a.jpg
Kong.jpg