Klickerkurser

Klicker Fokus - klickerkurser, hundkurser, Nacka & Värmdö

Klickerträning innebär att vi jobbar med en inlärd belöningssignal, en förstärkare tex en klicker, och hundens eget initiativ. Vi belönar de beteenden vi vill ha och ignorerar de vi inte vill ha - fokus ligger på vad vi vill att hunden ska göra.

I början jobbar vi mycket med frivilligt erbjudna beteenden och lägger sedan på en signal/kommando när vi ser att beteendet ser ut som vi vill att det ska göra.

 

Klickerträning är roligt! Hundarna älskar det, de är ju med och "styr" träningen - vi låter dem tänka själva och lista ut vad vi vill att de ska göra, vilket leder tilll att hundarna blir väldigt engagerade i träningen och hur de ska få sina belöningar :)

 

Vi har olika typer av klickerkurser:

Klicker Grund, 5  ggr, 1850:- inkl moms 

Datum:

Vi klickar in hundarna och börjar prova oss fram med olika tekniker bla shaping och targeting för att få fram de beteenden vi är intresserade av. Vi går in på betydelsen av timing (hur precist vi klickar), kriterier (vad ska hunden göra? hur?) och förstärkning (belöning). Vi börjar träna in grundfärdigheter.

 

Klicker Fortsättning, 5 ggr, 2150:- inkl moms

Datum:

Här fortsätter vi att finslipa vår träningsteknik och jobbar vidare med grundfärdigheter med fokus på timing, kriterier och förstärkning.

Förkunskaper: Grundkurs eller motsvarande kunskaper

 

Klicker steg 2, 3 ggr, 1500:- inkl moms

Datum:

På den här kursen jobbar vi vidare med grundfärdigheterna och börjar lägga på signal/ kommando. Vi går igenom signalkontroll och kvalitetssäkring av våra beteenden.

Förkunskaper: Fortsättningskurs eller motsvarande kunskaper

 

Baklängeskedjning, 3 ggr, 1500:- inkl moms

Datum:

På den här kursen går vi igenom hur man baklängeskedjar och varför det är så bra att göra det. Baklängeskedjning handlar om att sätta ihop olika beteenden till en kedja och så småningom färdiga moment.

Förkunskaper: Klicker steg 2 

 

Momentträning, 3 ggr, 1500:- inkl moms

Datum:

Nu tränar vi moment! Fortfarande med klickerträningens tänk som en röd tråd.

Förkunskaper: Baklängeskedjning

 

Frågor

mail: klickerfokus@gmail.com eller

telefon: 070-213 53 27

 

Anmälan:

Ange namn, adress, telefon, vilken hund du vill gå med.

Du får ett bekräftelsemail med info om hur du betalar. Anmälan är inte komplett förrän betalning kommit in, du kan betala via BG, SWISH eller faktura. Vid fakturabetalning tillkommer 30:- i administrationsavgift. Fakturan mailas.

 

Intresseanmälan:

Är du intresserad av någon kurs som inte har något startdatum? Klicka på intresseanmälan och ange vilken kurs du är intresserad av och ditt namn, telefon och e-post